Apparaten en accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2087 kJ /
497 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pulled barbecue jackfruit
25min
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Advocaat
10min
Pierogi met vlees
1u.
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min